Megastar Tarkan, yeni şarkısını dinleyenlerle buluşturdu. 'Son Durak' adlı şarkısını tüm dijital platformlarda yayınladı.  Kısa sürede binlerce kişinin dinlediği bu şarkı gündeme oturdu. Sevenlerinden birçok yorum alan şarkıcı dinleyenler tarafından çok beğenildi. 

 

Megastar Tarkan, yeni şarkısını dinleyenlerle buluşturdu. 'Son Durak' adlı şarkısını tüm dijital platformlarda yayınladı.  Kısa sürede binlerce kişinin dinlediği bu şarkı gündeme oturdu. Sevenlerinden birçok yorum alan şarkıcı dinleyenler tarafından çok beğenildi. Kasım ayında yeni bir parça yayımlanacağını duyuran ünlü sanatçı Tarkan, bugün yeni şarkısını YouTube hesabından paylaştı. Tarkan'ın ‘Son Durak’ isimli yeni şarkısı, tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluştu. Yapımcılığını Doğan Music Company’nin üstlendiği yeni şarkının sözleri ise Tarkan’a aittir.

 

tarkan

Gündeme oturdu

 

Şarkının yayımlanmasının ardından sanatçı, kısa sürede Twitter'da gündem oldu. Tarkan son olarak 'Geççek' ve 'Yap Bi Güzellik' isimleriyle iki şarkı piyasaya sürmüştü.

 

Şarkıyı dinlemek için;

Tarkan-Son Durak