Batman'da akraba iki aile arasında tarla nedeniyle anlaşmazlık çıktı. Mahkemelik olan bu iki aile adliye çıkışında birbirlerine girdi. Kavgada bir kişi ölürken 3 kişi de yaralandı. Batman'da yaşanan arazi anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik olan iki akraba aile arasında adliye önünde kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada Abdülaziz Özerdem hayatını kaybetti. 3 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Adliye avlusunda tartıştılar

Bu kanlı olay, sabah sularında Batman Adliyesi girişinde meydana geldi. Aralarında yaşanan arazi nedenli anlaşmazlık dolayısı ile görülen davaya katılmak için geldikleri adliyede karşılaşan iki aile arasında sözlü olarak tartışma başladı.

Tartışma biraz daha ileri gitti ve silahlı kavgaya dönüştü. Bu kavgada 4 kişi yaralandı. Adliyede güvenliği sağlayan polisler hemen kavgaya müdahale etti. Olay yerinde yapılan müdahalenin sonrasında yaralılar Batman devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kavgaya Karışanlar Gözaltına Alındı

Abdulaziz Özerdem acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. ÖZERDEM’İN naaşı otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü. Kavgada yaralanan diğer kişilerin ise tedavileri halen sürdüğü öğrenildi. Kavgaya karıştığı belirlenen bazı şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı.