Türk Hava Yolları'ndan (THY) yapılan son dakika açıklamaya göre Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacak tüm seferleri sis nedeniyle iptal edildi.

İstanbul'da sis nedeniyle vapur seferlerinin iptal edilmesinin rdından bir sefer iptali de THY'den geldi. THY'nin son dakika açıklamalarına göre Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki seferleri iptal oldu.

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bugün söz konusu havalimanında yaşanması beklenen sis nedeniyle iç hatta 9 tarifeli sefer yapılamayacak.

Yolcular, seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu "www.thy.com" adresinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecek. 

Bu arada, Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ'den yapılan açıklamada, havalimanında beklenen sis nedeniyle dün ve bugün, saat 21.00 ila 10.00 arasında planlanan seferlerin yüzde 10 oranında azaltılacağı ifade edilmişti.

İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI'NDAN THY SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ Mİ?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğünden edinilen bilgiye göre ise İstanbul Atatürk Havalimanı'nda herhangi bir gecikme yaşanmıyor.

SİS NEDENİYLE VAPUR SEFERLERİ DE İPTAL EDİLDİ

Sis nedeniyle Beşiktaş-Kadıköy, Karaköy-Kadıköy ve Eminönü-Üsküdar seferleri iptal edildi.,

Şehir Hatları'nın bir çok seferi sis nedeniyle yine iptal edildi. Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada Eminönü-Adalar, Karaköy-Kadıköy, Beşiktaş-Kadıköy ve Eminönü-Üsküdar seferlerinin iptal edildiği belirtildi. İstanbul Boğazı'nda da yoğun sis nedeniyle gemi geçişleri çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldı.

İSTANBUL DENİZ OTOBÜSLERİ (İDO) VE BURSA

Deniz Otobüsleri (BUDO) sis nedeniyle bazı deniz otobüsü ve arabalı vapur seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. İDO ve BUDO'da iptal edilen seferler şöyle:

-Sirkeci-Harem arabalı vapur seferleri

-Eskihisar-Topçular arabalı vapur seferleri

İDO:

06.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

07.00 Pendik / Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot

07.00 Yalova / Pendik Ferry Cat tipi hızlı feribot

07.00 Yenikapi - Bandirma Hızlı Feribot

07.10 Bostanci-Kartal/ Yalova Deniz Otobüsü

07.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

07.45 Bandirma - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü

08.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

08.30 Armutlu-Armutlu TK-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü

BUDO:

08.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Büyükçekmece)

HAVA ULAŞIMI DA SİS ENGELİNE TAKILDI

Bu arada, Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ'den yapılan açıklamada, havalimanında beklenen sis nedeniyle dün ve bugün, saat 21.00 ila 10.00 arasında planlanan seferlerin yüzde 10 oranında azaltılacağı ifade edilmişti.(mynet)