Hem şarkıcı hem oyuncu olan ünlü güzel Tuğba Ekinci nasıl keşfedildiğini anlattı. Kariyerine oyuncu olarak başlayan Ekinci şimdilerde şarkıcı olarak devam ediyor.

 

Son zamanların yükselen şarkıcısı oyunculuğa nasıl başladığı dile getirdi. Tuğba Ekinci kariyerine Osman Sınav sayesinde başlamış. "Beni güneşlenirken Osman Sınav keşfetti." dedi.

 

Tuğba Ekinci nasıl şarkıcı oldu?

 

 Sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun "Müziğe olan ilgin ne başladı" sorusu üzerine Ekinci şunları söyledi: "Ben oyuncu oldum önce, oyunculuğa da şöyle kapak attım. Güneşlenirken Osman Sınav keşfetti. Ben daha 22 yaşında falanım. Osman Sınav'ın da tercihiydi sıfırları keşfetmek. Orayı kiralamışlar bir sezon, çekim için. Kendileri ajanstan bir kızla anlaşmışlar oyuncu vasfında ama memnun kalmamışlar. Osman Bey de beni ortalıkta görüyor. Yanımıza geldi. Ben o zamanlar bir gruplayım. Geldi "Yapabilir misiniz Tuğba Hanım, sizi uzaktan gördük" dedi. Öncesinde tanışmıştık. Ben 'Valla hiç denemedim kamera karşısında olmayı denerim sizin için' dedim. Öyle başladı yani. 14 bölüm anlaştım, gençlik dizisiydi. İlk sözleşmem Mavi Düşler'leydi. Hiç unutmam ilk imzaladığım kağıttır. Babama sordum 'Oyunculuk sana göre. Ben tahmin ediyordum böyle bir mesleğe başlayacağını. Sana yakışır' dedi."