Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'da oynayan başarılı oyuncu Uğur Aslan, çantasını çaldırdı. Aslan, Yargı dizisinin senaristi olan eşi Sema Ergenekon ile birlikte İspanya'ya tatile gitti. Gittikleri lokantada çantasını çaldıran Uğur Aslan, daha sonra çantasının bulunduğunu söyledi.

 

Posta'nın haberine göre; Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'da oynayan başarılı oyuncu Uğur Aslan, çantasını çaldırdı. Aslan, Yargı dizisinin senaristi olan eşi Sema Ergenekon ile birlikte İspanya'ya tatile gitti. Gittikleri lokantada çantasını çaldıran Uğur Aslan, daha sonra çantasının bulunduğunu söyledi. Yargı dizisinde 'Komiser Eren'i canlandıran Uğur Aslan, dizinin senaristi de olan eşi Sema Ergenekon ile geçenlerde İspanya'ya gitti. Lokantada çantası çalınan oyuncu, "Bir ara lavaboya gittim, döndüm, çanta yok." dedi.

 

 

Hırsız Güney Amerikalı bir kadın

 

Uğur Aslan olayı anlatırken şunları söyledi; "Çantayı ararken içeriye bir adam girdi. 'Sen Uğur Aslan mısın?' diye sorup polis kimliğini gösterdi." dedi. Hırsız hakkındaki bilgilere ulaşılmış. Uğur Aslan "Hırsız Güney Amerikalı bir kadın. Kadının peşindelermiş. Benim çantayla yakayı ele vermiş" ifadesinde bulundu.

 

ugur aslan esı