Tuvana Türkay ve Alper Potuk aşkı

Uzun zamandır beraber olduklarına dair haberler çıkan oyuncu Tuvana Türkay ile futbolcu Alper Potuk'tan ilk fotoğraf geldi.

Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk, 2-1 kazandıkları Beşiktaş derbisi sonrası soluğu oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay'ın yanında aldı.

Güzel oyuncu, sevgilisi Alper ile çekilen romantik fotoğrafını, "Galibiyet pozu"notuyla Instagram'da paylaştı. Alper Potuk Instagram hesabında dikkat çeken bir başka detay ise Tuvana'dan başka hiçbir kadını takip etmemesi...

 

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Tuvana Türkay, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Güneş Koleji’ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde sürdüren güzel oyuncu, ilk dizi deneyimini 2009’da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakteriyle yaşadı.

 

Büyük çıkışını ise 2011-2012 yıllarında ekrana gelen Yer Gök Aşk dizisindeki Bade Palalı karakteriyle yaşadı.Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi ve büyük beğeni kazandı.