Ünlü aktör Johnny Depp, Türkiye'ye geliyor! Depp, rock müziğin efsane isimleri Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan Hollywood Vampires adlı grupla birlikte çıktıkları tur kapsamında 10 Haziran akşamı İstanbul'da sahneye çıkacak. 

 

Ünlü aktör Johnny Depp, doğum gününü Türkiye'deki hayranlarıyla kutlayacak. 10 Haziran 2023 akşamı İstanbul'da konser verecek. Grup, konserde 12 bin kişiye keyifli anlar yaşatacak. 9 Haziran doğumlu olan ünlü yıldıza, özel bir doğum günü sürprizi de hazırlanacak. Johnny Depp ile beraber rock müziğinin efsane isimleri Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan 'Hollywood Vampires', ilk büyük dünya turneleri "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında NEO Events organizasyonuyla katkılarıyla LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. Depp, doğum gününde şarkılarını 12 bin kişilik dev bir koroyla birlikte söyleyecek.

johnnydepp

ABD'de ikisi de Hollywood film yıldızı olan aktör Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard arasında haftalardır süren iftira davası Depp'in lehine sonuçlandı. Virginia Fairfax İlçe Mahkemesinde görülen davada 7 kişilik jüri heyeti, Depp'i haklı buldu. Heard'ün 2016'da ayrıldığı Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Karayip Korsanları filmindeki rolüyle dünya çapında üne kavuşan Depp, gazetedeki yazı nedeniyle eski eşine 50 milyon dolarlık dava açmış, buna karşılık Heard'ün avukatları da Depp'e 100 milyon dolarlık karşı davayla cevap vermişti. Mahkeme boyunca ezici bir çoğunlukla Depp'i destekleyen hayranları, karar duruşmasının yapıldığı salonda yer bulabilmek için geceden sıraya girdi ve karar sonrası sokakta Depp'i alkışlarken Heard'ü yuh çektiler. Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki hakaret davasında kazanan Depp oldu.