Ünlü Modacı Melek Yargıcıdan 'Hayatın İçinden' adlı şiir kitabı çalışması

Ünlü modacı Melek Yargıcı kaleme aldığı şiir kitabı için piyasaya çıkacak olması öne sürülüyor. Önümüzdeki günlerde yazdığı, 'Hayatın İçinden' adlı şiir kitabının seslendirmesini yapacak olan Yargıcı stüdyo çalışmalarına seri bir şekilde başladı.

Seslendirme çalışmalarını yaptı!

Yapılan çalışma içerisinde; 300 civarında şiir ve güzel sözlerden oluşan kitap yer alıyor. Bu şiir kitabı için stüdyoya giren Yargıcı, ünlü aranjör Ferit Mert ile çalışmalara başladı.

Melek Yargıcı Kimdir? Kaç Yaşında? Oynadığı Diziler Kısaca Hayatı

İlk klip çok yakında sizlerle!

Stüdyoda seslendirdiği şiirleri için aynı zamanda klip çeken Melek Yargıcı, bu kliplerinde yönetmen Adem Doğan ile çalıştı. Önümüzdeki günler içerisinde yayına girecek olan seslendirmeler için şimdiden üç okuma çalışması bitirildi. Melek Yargıcı'nın yıllardır yazdığı 'Hayatın İçinden' adlı şiir kitabının koronavirüs salgını sonrasında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Melek Yargıcı kimdir?

19 yaşında iken Neşe Erberk ajansına seçilen Melek Yargıcı, MEB onaylı modellik sertifikası almış ve modelliğe adım atmıştır. Ajansa bağlı olarak bir çok ulusal ajanslar ile birliktede çalışmalarını sürdüren Melek Yargıcı dönemin defilelerinde ön plana çıkan ve modacıların aradığı isim olmuştur.