Tiyatro oyunu için turneye çıkan 'Baş Belası' ekibi gece saatlerinde Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası geçirdi. Gece saatlerinde yaşanan feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten ise kazada yaralandı. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu durumları hakkında bilgi verdi.

 

Tiyatro oyunu için turneye çıkan 'Baş Belası' ekibi gece saatlerinde Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası geçirdi. Gece saatlerinde yaşanan feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten ise kazada yaralandı. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu durumları hakkında bilgi verdi. Yaralıların son durumuyla ilgili Melis İşiten'in eski eşi ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyadan açıklamada bulundu.

 

Şu sözleri söyledi; 

 

"Merhabalar arkadaşlar dün yaşanan trafik kazasından ötürü... kazasından beri Melis'le irtibat halindeyiz çok korktuk çok feci bir kaza yaşadılar hayatını kaybeden arkadaşlarımız var tabi sizde mesajlar atmışsınız 'iyi mi değil mi nasıl durumlar' diye Melis'in durumu iyi yaralı ama iyi değerlerinde bir sorun yok hiçbir hayati tehlikesi yok kalıcı bir şeyi yok Ceyhun iyi aynı şekilde ufak tefek yaraları var ama o da iyi Sergen.. durumu biraz daha ağır bilgilerim bu kadar sağolun " diye açıklamada bulundu. 

urazkaygılaroglu