Vusala Alizade Türk Ekranlarında!

Azerbaycan'da bir çok yapımda yer alan ve sunuculuğunu yapmış olduğu programlar ile reyting rekorları kıran Alizade, artık Türkiye'de de özellikle Azerbaycanlı bir kadını oynamak istediği açıklıyor. Şuan için yapımlarda buna uygun rol arayışı içerisinde olan Vusala Alizade, zaman içerisinde daha etkin rollerde karşımıza çıkacağının sinyalini de veriyor. 

Şimdiden Türk dizilerinde ve filmlerinde rol almak için çeşitli eğitimler almaya başlayan Alizade, bu işi ne kadar sevdiğini de her fırsatta gösteriyor. Artık Azerbaycan ile birlikte Türk televizyonlarda da izleyici ile bulaşacak olmasının heyecanını yaşayan Vusala Alizade, vaktinin büyük bölümünü çalışmak ile geçiriyor. Arta kalan zamanlarda ise kızı Dilek ile zaman geçiren Alizade, bunu da sosyal medya da paylaşarak, hem kariyerine odaklı olduğunu ve hemde iyi bir anne olmak için her zaman mücadele ettiğini de bizlere göstermiş oluyor.    

Ünlü İsimlerden Alizade'ye "Hayırlı Olsun"
Dizi ve film oyuncularımız tarafından da hayırlı olsun mesajları alan Alizade, gösterdikleri ilgi için de ayrıca çok memnun olduğunu paylaşımları ile gösteriyor. Vusala Alizade özel fotoğraf çalışmaları için de Türkiyeyi tercih ediyor ve ünlü markaların yeni sezon kıyafet tanıtımlarını da İstanbul'un en güzel mekanlarında yapmış olduğu çalışmalar ile taçlandırıyor.

ATV Kanalında Program sunuyor

Türkiye'de Azerbaycanlı bir kadını oynamak istediğini açıklayan Vusala Alizade, şuan için yapımlarda ATV kanalında program sunarak daha etkin rollerde seyircilerin karşısına çıkmayı planlıyor.

Ünlü Güzel Vusala Alizade

Vusala Alizade öncelerde İstanbul'da yapılan bir çok etkinliklerde ve davetlerde boy gösterirken, bunların bir çoğuna mesleğini icra etmek için gelmiş olsa da, bir çoğunda ise özel davetli olarak yer edinmiş durumda. Azerbaycan sosyetesinin aranan isimlerinden olan Alizade, kariyerinin henüz başında olduğunu da paylaşımlarında dile getiriyor. Bir çok sosyal sorumluluk projelerinde yer edinen Vusala Alizade, milli bayramlar için de paylaşımlar yapıyor. Youtube kanalında ise çok fazla içerik bulunmayan Alizade, sosyal medya olarak sadece İnstagram'ı kullanıyor.