Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünü paylaştığı Yargı dizisi İspanya'da reytingte birinci oldu. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen dizi yeni bölümleriyle her pazar Kanal D'de... 

 

Kanal D ekranlarında ikinci sezonuyla da büyük ilgi gören, Ay Yapım imzalı ‘Yargı’, İspanya’nın Antena3 kanalında ‘Secretos De Familia’ adıyla yayınlanmaya başladı. Fenomen dizi, daha ilk bölümüyle iki milyon izlenme alarak, İspanya'da günün birincisi oldu.IEmmy Akademi Günleri’ne Türkiye’de ilk kez ev sahipliği yapacağı duyurulan Ay Yapım, bu kez Yargı dizisiyle İspanya’nın gündeminde. Ülkemizde yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan ve reytinglerde birinciliğe oturan Yargı dizisi, şimdi de İspanya’nın önemli televizyon kanallarından Antena3’te yayınlanmaya başladı.
Ay Yapım’ın sevilen işi Yargı, izlenme oranlarında birinci olarak, İspanyol basınının da gündemine oturdu. Daha ilk bölümünde izleyiciler sosyal medyada dizi hakkında yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu ekibine övgü dolu mesajlar yazdılar.

 

Yunan kanalında..

 

Yunan kanalı ANT1 Tv’de 19 Eylül’de ‘Pagidevmenoi’ ismiyle uyarlaması yayınlanmaya başlayan Yargı, dünyanın en hızlı uyarlaması yapılan dizilerinden biri olurken, hem orjinali hem de uyarlamalarıyla daha bir çok başarıya imza atacak.