Yerli telefon üreticisi olan general mobil kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi. Kullanıcıların iki yıl içerisinde satın aldıkları telefonu general mobile hep yeni paketi kapsamında değer kaybetmeden geri alma sözü verdi.

 

Kampanya kullanıcıların satın aldıkları telefonları iki yıl içerisinde değer kaybı yaşanmadan general mobile geri verecek ve farkını ödeyerek bir üst modele geçiş yapabilecek. Örnek olarak diyelim bir kullanıcağım GM8 telefonunu aldım daha sonra bu telefonu bir üst modeli olan GM dokuz pro ya yükseltmek istediğinde iki cihaz arasındaki 700 tlik farkı ödeyerek yeni telefona sahip olabilecek. Bu kampanyanın eşi benzeri şu an için yok.Gerekli bilgiler general mobile kendi internet sitesinde yer almaktadır.

Tabii ki bu cihazlar içerisinde de belirli nitelikler aranmakta örneğin cihazın ekranında kırık veya çatlak var ise sıvıdan kaynaklanan bir problem var ise veya cihazın eksik bir Aksesuarı var ise bunlar serviste tamamlanıp işçilik ücreti ile beraber müşteriye bilgilendirildikten sonra müşteri kabul ederse ancak o zaman yapılabiliyor eğer müşteri kabul etmez ise siparişi iptal edebiliyor. Bu kampanya ise bu markanın kullanıcıları için ideal olsa gerek.