Kısa  bir zaman önce koronavirüsten kurtulmuş olan ünlü Yeşilçam oyuncusu Şener Şen, tatil için  Datça'da oldu. Alışverişi için bisikletine binip çarşıya varan 80 yaşındaki oyuncunun bisikleti arızalanınca, çevrenin birinde bulunan esnaf yardıma geldi.

Bir süredir Datça'da yaşayan Şener Şen mutfak alışverişi yapmak için çarşıya vardı. 80 yaşındaki oyuncunun ilerleyiş halindeyken bisikletinin park ayaklığı arızalanınca , esnaf yardımcı  oldu. Esnafın yardımı sonucu bisikletinin ayaklığının arızalığı düzeltilince Şener Şen, yoluna gitmeye devam etti.

Şener Şen şaşırdı 

Duyulan habere göre, gazetecilerle karşılaşan ünlü Yeşilçam oyuncusu, "Sizin burada ne işiniz var?" diye konuşup şaşkın olduğunu belirtti, "Bu nasıl meslek, sizleri merak ediyorum" şeklinde konuştu. Muhabirlerin "Uzun zamandır buralardayız sizinle karşılaşmadık" söyledikleri üzerine Şener Şen  , "İyi olmuş" karşılığını verip tebessüm ettirdi.

 

"Bir şey yok .Gelirse neden yapmayayım ?"

Duyulan habere göre ,Sağlık durumuyla ilgili yöneltilen soruya da cevap veren sanatçı, "Görünüm şu an itibarıyla fena değil. Beş dakika sonra tırın altında kalabilirim" şeklinde konuştu. "Sinema filmi yapmak istiyor musunuz?" sorusuna Şener Şen, "Bir şey yok. Gelirse neden yapmayayım? Beni ilgilendiren konu iyi proje" diyerek de açıklamış oldu.

 

 

Esnaf Şener Şen için seferber oldu - Magazin Haberleri | NTV