Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, YSK'ya yapılan iptal başvurularına dair "CHP referandum yenilgisine mazeret arıyor, kendine baksın" dedi. CHP, 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliği referandumunun iptali için YSK'ya başvurmuştu. Başbakan Binali Yıldırım ise, "Halkın kararı nettir, sonuç evettir. İtirazlar, YSK'nın değerlendirmesi sonucu paylaşılacaktır. Biz görevimizi yaptık" yorumunu yaptı. Yıldırım, "Sonuçları ana muhalefet partisinin tanımaması yanlıştır, bu yanlıştan dönülmeli" de dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan referandumun iptali için YSK'ya yapılan iptal başvurusuna yönelik bir açıklama yaptı. Bozdağ, "CHP referandum yenilgisine mazeret arıyor, kendisine baksın" diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım ise, "Halkın kararı nettir, sonuç evettir. İtirazlar, YSK'nın değerlendirmesi sonucu paylaşılacaktır. Biz görevimizi yaptık. İtirazların gerekçelerini bilemem. Seçim esnasında her türlü karar alınırken partilerin temsilcileri vardır" yorumunu yaptı.

"BU YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ"

"YSK'nın kararı her kesim tarafından protesto edilmeli" diyen Kılıçdaroğlu'na da Başbakan Yıldırım, tepki gösterdi: "Halkın tanığı sonuçları ana muhalefet partisinin tanımaması yanlıştır, bu yanlıştan dönülmeli."(internetingazetesi.com)