Şahmaran dizisinde tanışan çift birlikteler mi? Ünlü oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz haftalarda sevgilisinde ayrılmıştı. Şimdi ise rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü çiftin aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ettikleri söyleniyor.

 

Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Bir süredir ‘tehlikeli yakınlaşma’ şeklinde yazılan Serenay Sarıkaya-Burak Deniz aşkı resmiyet kazandı. Şahmaran dizisinin Adana’daki setinde tanışan ikili, sette başlayan arkadaşlıklarını İstanbul’a taşımış, aynı arkadaş ortamında görüşmeye başlamıştı. Şimdi konuşulanlara göre, ikilinin set arkadaşlığı konuşulduğu gibi aşka evrilmiş.

 

 

Tempolu bir yıl geçiren, “Cahil Periler”, “Şahmaran” ve “Kal” gibi üç ayrı yapımda rol alan Burak Deniz, iş yoğunluğundan ötürü bu süreçte sevgilisi Didem Soydan’dan ayrılmıştı. Projelerini bitiren Deniz, dinlenmek için menajeriyle birlikte İzlanda tatiline çıkmıştı.  Tatilde enerji ve moral depolayan Burak Deniz, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile şimdilerde gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyormuş.

 

Serenay Sarıkaya'dan iddialara yanıt geçikmedi

 

Serenay Sarıkaya aşk haberleri yalanladı. Twitter hesabında yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı; "Yılın son yanlış haberi… Sakinnn" dedi.