Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, deprem bölgesindeki 4 ilde bir yıl boyunca uzaktan eğitim yapabileceğini duyururken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, deprem bölgesindeki 4 ilde bir yıl boyunca uzaktan eğitim yapabileceğini duyururken çarpıcı ifadeler kullandı. Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, deprem bölgesindeki 4 ilde bir yıl boyunca uzaktan eğitim yapabileceğini duyururken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

1 yıl boyunca uzaktan eğitim yapılabilecek!

 

T24'te yer alan habere göre; Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, deprem bölgesindeki 4 ilde bir yıl boyunca uzaktan eğitim yapabileceğini duyurdu. Prof. Dr. Özvar, deprem bölgesindeki üniversitelerin rektörleriyle bir araya geldi. Deprem bölgesindeki üniversitelere uzaktan eğitim seçeneği sunduklarını belirten Prof. Dr. Özvar, "Karar Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'daki üniversiteleri kapsayacak. Bu üniversiteler isterse 1 yıl uzaktan eğitim verebilecek. Öğrenciler diğer illerde aynı bölümü okuyabilecek" diye konuştu.