Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Zafer Arapkirli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili sorduğu soru ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Zafer Arapkirli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili sorduğu soru ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Zafer Arapkirli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili sorduğu soru ile gündem oldu.

 

Sadece meraktan soruyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Zafer Arapkirli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili sorduğu soru ile gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Biri bana, sıradan bir İstanbullu'nun (18 milyon) Ya da bir Ankaralı'nın (6 milyon), ya da bir İzmirli'nin (4,5 milyon) Çanakkale Köprüsü'ne, "niye ve nereden nereye gitmek için kullanacağını" (ve 200 TL ücret ödeyeceğini) anlatsın." ifadelerini kullanan Arapkirli sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o tweet;

 

zafer arapkirli den 1915 canakkale koprusu sorusu gundem oldu