2024 Yerel seçimlerinde İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti’nin Avcılar'da kimi aday gösterdiği merak ediliyor. AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Şimdi gözler Avcılar'da. AK Parti Avcılar belediye başkan adayı kim oldu? İstanbul Avcılar AK Parti belediye başkan adayı olarak kimi gösterdi?

AK PARTİ'NİN AVCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti Avcılar belediye başkan adayı Abdullah Küçükoğlu oldu.

ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU KİMDİR?

Abdullah Küçükoğlu 1978 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitimini Uludağ Üniversitesi Maliye bölümünde tamamlamıştır. 2001 yılında AK Partinin kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak siyasete başlamıştır ve 22 yıldır çeşitli kademelerde görevler almıştır.

İlçe yönetim kurulu üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, İBB. Başkanlık Divan katipliği ve İBB. Deprem Doğal Afet Komisyon üyeliği, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği, AK Parti İstanbul İl Teşkilat Komisyonu üyeliği, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. İstanbul ve Bulgaristan'da bulunan tekstil ve kimya sektörlerinde ticaret yapmaktadır. Evlidir. Bir kız ve bir erkek çocuk babasıdır.