Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret etti. Alex, sarı-lacivertlilerin antrenmanını da takip etti. 

Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsane oyuncularından Alex de Souza, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Stadı gezen efsane kaptan ardından Fenerbahçe TV’de yayınlanan 14/16 programına konuk oldu.

Sarı lacivertli formayla 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa sevinci yaşayan ve gol krallıkları, asist krallıkları gibi birçok kişisel başarıya sahip olan Brezilyalı efsane futbolcu Alex De Souza, bir organizasyon için geldiği İstanbul’da 8 sezon formasını terlettiği eski kulübü Fenerbahçe’yi de ziyaret etti. Büyük başarılara imza attığı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi çimlerine yıllar sonra ayak basan Alex, ardından soyunma odasını gezdi.
Alex de Souza daha sonra Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 14/16 programına konuk oldu. Fenerbahçe formasıyla attığı birbirinden güzel golleri değerlendiren Alex de Souza, hatıralarıyla ilgili de konuştu.

BREZİLYA'DA NELER YAPIYOR?
Sözlerine, “Öncelikle sizlere özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 6-7 senedir kulüp televizyonundan taraftarlarımıza seslenememiştim. Bu fırsatı tanıdığınız için teşekkür ediyorum. Eksikliğini hissettiğim bir şeydi. Bu eksikliğimi giderdiğiniz için teşekkür ediyorum.” diyerek başlayan Alex de Souza Brezilya’da neler yaptığıyla ilgili soruya, “Stüdyolara yabancı değilim. Eski takım arkadaşım, Fenerbahçe’nin tanınmış oyuncularından Fabio Luciano ile Brezilya'da bir televizyon programı yapıyoruz. Aynı zamanda elbette futbolu takip ediyorum. Ailemle vakit geçiriyorum. Türkiye'ye elbette ilgim var. Fenerbahçe’yle ilgili telefonla ya da sosyal medya aracılığıyla bilgiler alıyorum. Aslında Sıkıntılı bir başlangıç oldu Fenerbahçe için ama toparlanma durumuna girildi gibi. Önümüzdeki hafta Zenit maçı ve ligdeki çıkış devam edecek. Fenerbahçe üzerine koyarak devam edecektir. Ben olumlu görüyorum.” cevabını verdi.

GALATASARAY'A ATTIĞI İLK GOL
Brezilyalı efsane futbolcularımızdan Alex de Souza daha sonra Fenerbahçe formasıyla attığı birbirinden güzel golleri izledi ve yorumladı.
Galatasaray’a attığı ilk golle ilgili Alex, “Bu maçın anıları bende güçlüdür. Pozisyonu hatırlıyorum. Topun başına geçtiğimde aklıma gelen şeylerden bir tanesi şuydu; ‘Gerçek Fenerbahçeli Galatasaray'a gol attığında olunur.’ Ben de bu maçta gerçek Fenerbahçeli olmuştum.” şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf:Fenerbahçe Spor Kulübü