Ali Yıldırım: Kadro dışı yok, karar Aykut Kocaman’ın

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen Aykut Kocaman’ın yanı sıra Asbaşkan Ali Yıldırım da hazır bulundu. Fenerbahçe Yöneticisi Ali Yıldırım, kadro dışı iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

İşte Ali Yıldırım’ın sözleri: “Biz hocamıza güveniyoruz. Osmanlıspor maçının ardından duygusallıkla bu açıklamayı yaptı. İstirahat etti 2 gün, bilgimiz dahilinde. Sonraki görüşmelerde güvenimizin tam olduğunu söyledik, şampiyon olabileceğimizi söyledik. Güvenmesek takımın başına getirmezdik. Şu an için kadro dışı yok. Yönetim olarak hocamızın arkasındayız. Ocak ayında yapılacak takviyelerle ilgili şimdiden çalışıyoruz.”

4 İSİM KADRO DIŞI, ALPER’E PARA CEZASI

Hürriyet’in haberine göre; Aykut Kocaman, 4 oyuncunun performansından memnun olmadığını yönetimle yaptığı toplantıda açıkladı. Bu isimlerle ilgili görüşünü de net olarak paylaştı.

Yönetim ise 4 oyuncu ile ilgili tasarrufu tamamen Kocaman’a bıraktı. Durumun en kısa sürede netleşeceği ve bu oyuncularla ilgili kararın hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor. Karara göre Skrtel, Fernandao, Van Persie ve Mehmet Topal kadro dışı bırakılacak, Alper Potuk’a ise para cezası verilecek.