Ünlü şarkıcı Murat Boz, güzel oyuncu  Ayça Ayşin Turan'a mı gönlünü kaptırdı? Geçen hafta perşembe akşamı  bir davette yakınlaştıkları iddia edilmişti. Çiftin o günden öncede görüştükleri söyleniyor. İkili, henüz çıkan haberler hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

 

Posta'nın haberine göre; Ada Masalı dizisinde başrol oynadığı partneri Alp Navruz ile geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Birlikte rol aldıkları dizide aşkları başlayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz bir yıldır beraberdi. Oyuncu Ayça Ayşin Turan, aldatıldığını öğrenince Alp Navruz ile olan bir yıllık ilişkisine son vermişti.  3 milyon TL'lik reklam teklifini kaçırmak istemeyen Alp Navruz'un, Turan'la barışmak için yakın arkadaşlarını araya soktuğu bile söylenmişti fakat Ayça Ayşin Turan kabul etmedi. 

aycaaysınturan

muratboz

 

Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz, birkaç gün önce Kuruçeşme'de bir mekanda gece boyunca sohbet etti. Gecenin sonunda dans ettiler. Murat Boz içeride sarılıp veda ettiği Ayça Ayşin Turan'ı kapıya kadar yolcu etti. Ardından birkaç dakika sonrada kendisi davetten ayrıldı. Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın bir süredir devam eden arkadaşlıkları aşka dönüştü. Çiftin bu aşkı  gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği iddia edildi.