Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati EYT ile ilgili çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati EYT konusunda işverenlerin karşılaşacağı kıdem tazminatı yükünü, uygun finansman koşullarıyla Hazine Destekli KGF kefaleti ile karşılayabilecekleri bir kredi paketi konusunda çalışmalara başladıklarını açıkladı.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati EYT konusunda işverenlerin karşılaşacağı kıdem tazminatı yükünü, uygun finansman koşullarıyla Hazine Destekli KGF kefaleti ile karşılayabilecekleri bir kredi paketi konusunda çalışmalara başladıklarını açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati EYT ile ilgili çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu.

 

 

twit

 

Bakan Nureddin Nebati paylaşımda şu sözleri dile getirdi; "Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakaknlığımız tarafından çalışmalar yapılmaktadır. Bu çerçevede, işverenlerimizin karşılaşacağı kıdem tazminatı yükünü, uygun finansman koşullarıyla Hazine Destekli KGF kefaleti ile karşılayabilecekleri bir kredi paketi konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığımızca hazırlar başlatılmıştır." ifadesini kullandı.