Şahmeran dizisi için Adana'da olan ünlü oyuncu Burak Deniz, çekimlerine ara verilmesi ile soluğu İstanbul'da aldı. Sevgilisi Didem Soydan, ile Nişantaşı'nda görüntülenen Deniz, muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

 

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ile başrol oynadığı dijital platformda yayınlanacak olan Şahmeran dizisinin çekimlerinin ara vermesi sonucu İstanbul'a geldi. Sevgilisi Didem Soydan ile vakit geçiren ünlü oyuncu muhabirlerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz aylarda Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile Adana'da bir mekanda tartıştığı yönünde haberler çıkmıştı. Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz hakkında hukuki sürecin başladığını ve kendisine daha fazla soru sorulmasını istemediğini açıklamıştı. Süreci avukatların ilerletdiğini söyleyen Şahinkaya daha fazla açıklama yapmadı. Bunun üzerine Burak Deniz özür dilemiş ve paylaşım yapmıştı ama Deniz'in özrünü kabul etmeyen Şahinkaya, dava açmaya hazırlanıyor.

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Mekanda bir süre vakit geçiren oyuncu Burak Deniz, yeni bir diziye başlayacağı konuşuluyordu. Muhabirlerin "Hande Hanım'la yeni diziye başlayacağınız söyleniyor" demesi ardından Deniz,  "Hande'nin olup olmayacağı henüz belli değil. Ama bu tür haberler çıktığına göre konuşuluyordur. Şu an gerçekten konuya hakim değilim" dedi.