Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Özçivit, Spacey ile çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı. Kevin Spacey hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarını hatırlatan takipçileri Özviçit'e tepki göstermişti ve bunun üzerine Burak Özçivit sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, iş insanı Adel Ali Bin Ali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da Amerikalı oyuncu Kevin Spacey ile buluşmuştu. Oscar ödüllü 63 yaşındaki oyuncu Kevin Spacey, biri 14 yaşında bir çocuk olmak üzere birden fazla cinsel taciz ve saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Netflix, cinsel taciz suçlamalarının ardından Spacey’i başrolünde yer aldığı House of Cards dizisinden çıkarmıştı. Spacey, hakkındaki cinsel saldırı ve taciz suçlamalarını birçok defa reddetmişti. Spacey’nin son olarak Anthony Rapp isimli oyuncuya 14 yaşındayken cinsel saldırıda bulunduğuna ilişkin dava düşürülmüştü. Hakkında kasım ayında yeni iddialar ortaya atılan Spacey,  İngiltere ve Galler'deki başlıca savcılık makamı olan Kraliyet Savcılığı Servisi'nin açtığı yedi cinsel taciz suçlamasıyla yargılanacak.

 

 

Burak Özçivit'ten konuyla ilgili açıklama geldi

 

Ünlü oyuncu açıklamasında şu sözlere yer verdi; "Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonrada böyle olacak." açıklamsını yaptı.

 

İşte o paylaşım;

 

buraktwit