Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzedelere seslenirken, verdiği mesajda çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzedelere seslenirken, verdiği mesajda çarpıcı ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzedelere seslenirken, verdiği mesajda çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçime 4 gün kala sosyal medyadan depremzedelere seslendiği bir paylaşım yaptı. Erdoğan, "Sandıkta tecelli eden iradenizin başımız üzerinde yeri vardır. Bizim vazifemiz hiçbir ayrım gözetmeden sizlere aşkla hizmet etmektir, 21 yıldır biz de bunu yaptık" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime 4 gün kala Twitter üzerinden paylaşım yaptı. Erdoğan depremzedelere seslendiği mesajında muhalefete de yüklenerek, "Sırf bekledikleri sonuç çıkmadı diye yüreği yaralı insanlarımıza yönelik belli çevrelerce yürütülen hınç ve nefret furyasını reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan'ın mesajı şöyle:

 

"Siyasi görüşü ne olursa olsun, 6 Şubat’ta yaşadığı büyük afetin ardından sandığa giden, tercihini demokratik yollarla gösteren deprem bölgesindeki tüm kardeşlerime en kalbî şükranlarımı sunuyorum. Sandıkta tecelli eden iradenizin başımız üzerinde yeri vardır. Bizim vazifemiz hiçbir ayrım gözetmeden sizlere aşkla hizmet etmektir, 21 yıldır biz de bunu yaptık.

 

'HINÇ VE NEFRET FURYASINI REDDEDİYORUZ’

 

Sırf bekledikleri sonuç çıkmadı diye yüreği yaralı insanlarımıza yönelik belli çevrelerce yürütülen hınç ve nefret furyasını reddediyoruz. Hamdolsun, devlet-millet el ele vererek yaralarımızı süratle sarıyoruz. Deprem illerimizde 910 bini aşkın çadır ile 117 bin konteynerin kurulumunu tamamladık, 13 bine yakın iş yerimizi faaliyete aldık. Bugüne kadar 175 bin bağımsız bölümün inşa sürecini başlattık. Muhalefetin, çarpıtılmış bir fotoğraf karesi üzerinden diline doladığı Hatay Defne Devlet Hastanemizi 57 gün içinde hizmetinize sunduk.

 

'EKİM-KASIM GİBİ SİZLERİ YENİ YUVALARINIZA KAVUŞTURACAĞIZ’

 

Önümüzdeki Ekim-Kasım gibi de inşallah sizleri yeni yuvalarınıza kavuşturmaya başlayacağız. 319 bini ilk bir senede olmak üzere toplamda 650 bin afet konutu inşa edeceğiz. Gönlünüzü ferah tutun, lütfen hüzünlenmeyin, hiçbir zaman karamsarlığa kapılmayın. Şehirlerinize sahip çıkmaya, hayata dört elle sarılmaya devam edin. Biz yanınızdayız. Allah’ın izniyle sizi asla yalnız bırakmayacak, muhannete muhtaç etmeyeceğiz."