Sevilla ile Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında 9 Mart'ta İspanya'da karşılaşacak! Geniş güvenlik önlemleri alındı!

 

Sevilla ile Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında 9 Mart'ta İspanya'da karşı karşıya kalacak. Yüksek risk alarmı verilen maç öncesi geniş güvenlik önlemleri alındı.

 

Milliyet’in aktardığına göre, sporda Şiddet, Irkçılık, Yabancı Düşmanlığı ve Hoşgörüsüzlüğe Karşı Devlet Komisyonu, Sanchez Pizjuan Stadı'ndaki mücadeleyi bu kategoriye aldı. Bu yüzden karşılaşmayla ilgili önlemler alınacak.

 

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

 

Maç esnasında güvenlik güçleri ile önleme ve acil durum hizmetlerinin, her şeyin sorunsuz işlemesini sağlamak için 500'den fazla personelin yer alacağı bir sistem kurmayı planladığı İspanya'da yayınlanan haberlerde bildirildi. Buna göre Ulusal Polis olağan konuşlanmalarıyla hareket edecek, Müdahale Birimleri, Önleme ve Reaksiyon Birimleri, bu birimlerin motosiklet alt grubu, İl Enformasyon Tugayı yetkilileri, İl Özel Güvenlik Birimi ekibi, atlı polisler ve polis köpeklerinden oluşan harekat grupları da hazır bulunacak.

 

Tribünde üç binden fazla sarı-lacivertli taraftarın olması bekleniyor.