Bir televizyon kanalında konuk olan Doç.Dr. Mimar Gülay Yedekci, İmamoğlu-Kılıçdaroğlu "Soğukluğu" Bitti Mi? sorusunu yanıtladı.

 

Gülay Yedekci, "Sayın Ekrem İmamoğlu İstanbulumuzun Belediye Başkanıdır. Biz kendisini çok severiz, çok başarılı bir belediye başkanıdır. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da çok güzel hizmetlerde bulunacaktır. Ben siyasete biraz farklı bakıyor olabilirim sonuçta demokratik bir parti olmaya çalışıyoruz. Kendi içimizde de demokrasiyi net adımlarla uygulamamız lazım. dedi"

 

"Cumhuriyet Halk Partisi Çok Büyük Bir Ailedir"

 

Yedekci, "Kendi evinizde de tartışmalarınız olabilir, her ailede olabilir. Cumhuriyet Halk Partisi çok büyük bir ailedir. Hepimizin birbirimizi sevdiğimiz, zaman zaman eleştirdiğimiz ama hep daha iyisi olsun amacıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine bir adım daha yakşlaşalım diye verdiğimiz bir mücadeledir. Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu arasında fikir ayrılıkları olabilir ancak uzun süre devam edebilecek bir küskünlük ya da kırgınlık olma ihtimalini görmüyorum"dedi.