E-ticarette kazanımlar 
Toplumda e-ticarete yönelik bakış açısının giderek değiştiği bu zamanlarda yoğun bir işleyiş ele alınmakta 

Kişilerin zaman ve emekten tasarruf etmelerinin yanı sıra nakliyesi sırasında gerçekleşen yoğunluk kargo firmalarına yüksek ölçüde istihdam sağladı 
Evde kaldığımız bu dönemlerde de bireylerin yaptıkları işleri online yapabilecek olmalarını farkedip bu alana ağırlık vermiş olmaları metropol şehirler dışında da bireylerin ürünlere internet ortamından kolayca ulaşabileceğini gözler önüne serdi.

 İnternet alışverişine eski ürün veya hizmet alamam boşuna para öderim algısı da  kapıda ödeme seçenekleri ve sağlıklı bir şekilde kargoların ulaştırılması ile yıkılmış oldu.
E-ticaretle ilgili internet kullanan ve medya çalışmalarını doğru yapan tüm firma ve bireylerin bu süreçte gelirin durmaması ve tüm ülkeye ürünlerini gösterme lüksünün olduğunu farketmesi e-ticarette de yüksek oranda ilerleme sağlamakta.
Ürünlerin doğru tanımlanması ürünlere ilişkin görsellerin doğru açılarla çekilmesi ve kişinin alacağı ürüne duyduğu ilgiyi arttırmaktadır. 

 Naçizane tavsiyem başarılı olmanın sırrı tanıtmak istediğiniz ürüne inanmaktan ve istikrarlı bir şekilde devam etmekten geçer. Yeni bir firma iseniz mutlaka müşterilerinizde yüksek oranda memnuniyeti sağlayıp doğru ürünü alıcısı ile buluşturmak olacaktır.