Erdoğan 81 Milyona Aşığız Söylemiyle Şaşırttı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı. Kongrede gündeme dair konuşan Erdoğan, seçim konuşmalarına da başladı. Erdoğan terörle mücadeledeki ilerlememize de değindi. 

"Bu aralar malum Türkiye'de terörle mücadelemizi başarılı şekilde sürdürüyoruz. Gabar'da Cudi'de Tendürek'te Kandil'de Bestler Deresi'nde mücadelemizi kararlı şekilde sürdürüyoruz. Şu anda Afrin'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 4 bin 500'e doğru ilerliyor. Öbür tarafta Kuzey Irak'ta 300'ü aşkın içerde Cudi'de Gabar'da aynı şekilde teröristler etksiz hale getiriliyor. Mehmetçiğimiz aldığımız ilhamla yola kararlı yürüyor."dedi.

81 Milyona Aşığız

Teröristlerin ülkemizi bölme çalışmalarının sonuçsuz kaldığından bahseden Erdoğan yer geldik cudide, yeri geldi gabarda f 16 ve SİHA olduk dedi. Konuşmasının devamında 81 milyona aşığız, bizde ayrım yok söylemleri kamuoyunun ilgisini çekti. PKK, bu FETÖ bunlar bölmek istediler. Bölemeyeceksiniz. Böldürmedik, böldürmeyeceğiz. Cudi'de F16 olduk. Gabar'da F16 olduk. Tendürek'te F16 olduk. Yeri geldik SİHA olduk bunlarla tepelerine indik. Ve burada kararlılığımızı koruyacağız. Çünkü biz bu ülkede şunu bilin 81 milyona aşığız. Biz de ayrım yok. Biz bu milletin dertlisiyiz. İnşallah gelecek daha iyi olacak."