90'ların fenomen yarışması Evet Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç , torununun doğumu için gittiği Amerika'da zatürre teşhisi ile yoğun bakıma kaldırıldı.

 

Erkan Yolaç Kimdir?

 

Habertürk'teki habere göre; 26 Şubat 1935 yılında Kırklareli'nde dünyaya gelen Erkan Yolaç'ın babası Edirnelidir fakat Sofya'dan göç etmiştir. 6 yaşından beri İstanbul'da olan ünlü isim, önce Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde sonra Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde sınıfta kalmıştır. Babasının işi sebebiyle Kastamonu'na taşınan Yolaç, Rauf Mutluay'ın yönlendirmesiyle belediye mikrofonlarından sunum yapmıştır. Yaptığı sunum Osman Zeki Oktay tarafından beğenilince, Erkan Yolaç, tüm anonsları üstlendi. 1960 yılında Ankara Radyosu'nun sınavlarını kazanarak orada çalışmaya başlayan yetenekli sunucu, diğer yıllarda Huysuz Virjin, Orhan Boran, Leyla Sayar gibi isimlerle gazinolarda çalışmaya başladı. Ancak Türkiye kendisinin sunduğu 'Evet-Hayır'' yarışmasıyla tanıdı. 1976 Türkiye güzeli Asuman Tuğberk ile evlendi. Göksu adında kızı ve Mehmet adında oğlu var.

 

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

 

Şimdilerde ise torunun doğumu için Amerika'ya gitme kararı aldı. Uçak yolculuğu sırasında bir anda fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Yüksek ateşle hastaneye başvurması sonucu zatürre tespit edildi. Yoğun bakıma alınan Yolaç'ın  tedavisi devam ediyor.