Yaptığı ekonomi ve borsa analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomi yazarı Metin Yüksel Fenerbahçe hisseleriyle ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. 

 

Yaptığı ekonomi ve borsa analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomi yazarı Metin Yüksel Fenerbahçe hisseleriyle ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. 

 

İşte Metin Yüksel'in 'Fenerbahçe'de Tavan Serisi Sürüyor' başlıklı yazısının detayları.. 

 

 

Fenerbahçe 5.ci haftayı da kayıpsız kapadı, gece maçına alışkın biyolojik zemin ‘’ akşam üstü maçında ‘’yeşil Zemin’e çakıldı, öncelikle dün Samsunspor bugünde Antalyaspor lige zevk getiren hüviyette bir takım olmalarından dolayı alkışı hakettiler. Galatasarayın ‘’virgülsüz forvetleri’’ Fenerbahçe’de olmayınca tavan serileri seans arasında bozularak devam etti.Maç başlar başlamaz Fenerbahçe karşısında özgüveni en yüksek futbolcusunun atak başlangıçları FENER defansında volatileyi yükseltince henüz seans başı ,pardon maç başında ‘’devre kesici’’ uygulaması devreye girdi.Tabana yönelik satışları SERDAR karşılayınca küçük yatırımcı zor da olsa nefes aldı. Fakat Antalya’nın etkili santraforu DUSKA’nın golü ile tekrar taban oldu.

 

Ancak patrondan hiç hamle gelmeyince küçük yatırımcının cılız alışları ile bir kademe kalkan Antalya’nın satışları ile bir kademe inen maça, ÇEKO’nun alışları teknik olarak cesaret getirdi. İgne attı ve döndü.

 

Tahtanın sagı boş, solu boş, patron ne geri alım yapıyor nede hisse alıyor, derken ÇEKO’nun golüyle saglanan beraberlik ikinci yarıya umutla gidilmesini sagladı

 

Antalyasporun ön tarafta 4’lü defansa yaptığı 3 veya 4 kişilik presler Fenerbahçe defansında volatilite artırıken, Antalyaspor oyuncuların fiziksel çabukluk ve ilk top hamle üstünlükleri ZAYİÇ  ve FRED’i oyundan düşerken, bu ikili sahanın da Ferdi’den sonraki en kötü ikilisi olarak yerlerini aldılar

 

Orta saha geçişkenlikleri SARİÇ’in  güçlü fiziği ile saglanırken ,final pas laubalilikleri pahalıya mal oldu, ve gerçekten bu hantallığı ne zaman bitecek derken İRFAN’nın gölü ile üstünlük saglayan FENERBAHÇE yine ‘’hırçın pres’’ile kaptırdığı topta mükemmel vuruş tekniğiyle duskanı ikinci golüne engel olamdı, Ortalıkta pek görülmeyen birkaç fırsatta küçük yatımcıya heyacan getiren SMENSKY’nin  golü ile TAVANA kilitlendi.

 

Tadiç ise enteresan futbolcu, sahada herkesi uyararak sahanın lideri rolünde.Seyrederken ne zaman ayakları liderlik edecek derken, akılalmaz bir ‘’kanal pası’’ ile  pozisyon üretiyor..Ama liderlik yapacak sa doktor  ALEX’i seyretmeli…..

 

Fenerbahçe mali verileri kötü şirket tadında tavan tavan gidiyor, ama bu veriler düzelmese endeks değişikliği gelir,’’incinmeyen oyun örgüsü’’ ve ‘’ön baskısız’’ bir Fenerbahçe olamaz.İsmail hocamız bizdendir iyi hoşta ,oyunun seyircisi değil aklı olmalı……