Süper Lig’in 10.haftasında Fenerbahçe futbol takımı deplasmanda Kayserispor’a konuk oldu. Kayserispor Umut Bulut’un bulduğu gol ile karşılaşmayı 1-0 kazanmayı başardı. Sarı lacivertli futbol takımı lider olma şansını değerlendiremedi.

Kayserispor ise Süper Lig’in 10.haftasında galibiyetle tanıştı. Sarı lacivertli takım Süper Ligde kötü bir sezon geçiren Kayserispor’a konuk oldu. Karşılaşmanın hakemliğini Arda Kardeşler yaptı. Sarı kırmızılı futbol takımı Umut Bulut’un 58.dakikasında bulduğu gol ile Kayserispor ligde ilk galibiyetini almayı başardı. Fenerbahçe takımı Alanyaspor’un da puan kaybettiği 10.haftada zirveye oturma şansını bu hafta kaybetti.

Süper Lig’in 11. haftasında Sarı Lacivertli futbol takımı evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak, Kayserispor da deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli takımın 3 topu direkten döndü bir türlü Kayserispor kalesine gol atmayı başaramadı. Karşılaşmanın ilk devresinde Victor Moses’ın şutu ve Vedat Muriç’in kafa vuruşu üst direkten döndü. İkinci devrede de Gustavo’nun vurduğu şut üst direkten döndü. 

Kayserispor’un Yeni Teknik Direktörü Bülent Uygun 2 yıl aradan sonra Süper Lig’e geri döndü. Son olarak 2017-2018 sezonunda Osmanlıspor’u çalıştıran Deneyimli teknik adam Bülent Uygun 2 yıl aradan sonra Süper Ligdeki ilk karşılaşmasına Fenerbahçe karşısında çıktı.