Bodrum’a on iki ay bu çerçeveden bakın, Frame Suites yeni sakinlerini bekliyor.Bodrum’da yaz kış açık bir ufuk çizgisine uyanma hayali Frame Suites ile gerçekleşiyor

VITHOME İnşaat tarafından hayata geçirilen Frame Suites Bodrum, 1 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleştirdiği “Bodrum in Frame” buluşmasında İstanbul ve Bodrum’dan iş, sanat ve cemiyet dünyasının değerli isimlerini ağırladı.

Bodrum’un en merkezi konumunda Asarlık Mevkii’nde hayata geçirilen Frame Suites, Bitez ve Gümbet koylarına hakim konumu, kesintisiz deniz manzarası ve dört mevsim yaşamaya uygun mimari tasarımı ile Bodrum’u her mevsim yaşamayı hayal eden yeni sakinlerini bekliyor.

Bodrum’un en güzel iki koyunu birden kucaklayan, tam karşısında Bodrum’un simgesi yel değirmenlerini selamlayan Frame Suites Bodrum, yıl boyu Bodrum’da yaşamayı hayal edenlere eksiksiz, yenilikçi ve dinamik bir yaşam alanı sunuyor.

Akıllı ev sistemi ile donatılan ve tüm dairelerinde kesintisiz deniz manzarası sunan Frame Suites Bodrum, Homeros’un ebedi mavilikler ülkesi olarak tarihe not düştüğü Bodrum’da yaz kış açık bir ufuk çizgisine uyanma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Merkeze ve marinaya yakın mesafede konumlanan Frame Suites, 10.600 m2'lik alanda 16 blok ve 60 rezidanstan oluşuyor. Bodrum’u her mevsim yaşamak isteyenler için her metrekaresi incelikle tasarlanan projenin, özel plajı, açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, fitness salonu gibi sosyal tesisleri 2.500 metrekare alana yayılıyor.

En yüksek kalitede doğal malzemelerle, VRV iklimlendirme ve akıllı ev sistemleri ile donatılan projede kesintisiz deniz manzarasına sahip 2+1 flat, 3+1 flat ve 3+1 bahçe dubleksi seçenekleri sunuluyor.