Galatasaray'dan Sagna'ya teklif

Sabri'yle yollarını ayıran Galatasaray yönetiminin, sağ bek konusunda yıldız futbolcu ile görüşmelere başladığı belirtildi. İsmi son günlerde sarı-kırmızılı takımla anılan tecrübeli oyuncu Bacary Sagna'nın menajeri Samet Süner, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

 

Süner, "Sagna'ya hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler yağıyor. Sagna'nın istediği maaşı Türkiye'de verebilecek kulüpler belli. Sizler bu takımı basında her gün görüyorsunuz (G.Saray)" şeklinde konuştu.

 

34 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak temsilcisi "Yurt dışında Porto, Marsilya ve Sevilla Sagna ile ilgilenen kulüpler. Ülkemiz takımları daha hızlı davranabilirse Sagna'nın gelme ihtimali de yüksek olur. Sagna İstanbul'u çok seviyor, Türkiye'yi çok seviyor. Sosyal medyada Türk takipçilerinden gelen mesajlar ve yorumlar onu çok sevindiriyor. Oyuncum transferi konusunda temkinli ve sakin" diyerek sarı-kırmızılı ekipten elini çabuk tutmasını istedi.

 

3 milyon euro talep ediyor

Sagna'nın 3 milyon euro civarında bir yıllık ücret istediği öğrenildi. Futbolcu kendisine bonservis bedeli ödenmeyeceği için maaşını yüksek tutmak istiyor. Aynı zamanda mukavele süresi de önemli. Fransız yıldız 2 yıllık sözleşme bekliyor.

 

Galatasaray'ın 1 sene garanti, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıllık mukavele üzerinde durduğu öğrenildi. Taraflar yakın zamanda masaya oturacak. Sagna'da 1 hafta içinde olumlu ve olumsuz bir sonuç çıkması bekleniyor. Duruma göre bek arayışları devam edebilir.