Pandemi nedeniyle vizyon tarihi ertelenen Müstakbel Damat adlı film 11 Kasım'da vizyona girecek. Ünlü oyuncu Hande Soral, muhabirlerin sorularını esprili bir şekilde yanıtladı.

 

Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Hande Soral başrol oynadığı filmin vizyon tarihinin açıklanması ile basın toplantısına katıldı. İlker Ayrık'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve yapımcılığını üstlendiği, Serhat Sarı ve Serdar Fırat’ın senaryosunu kaleme aldığı, başrollerini Erdal Özyağcılar ve Hande Soral'ın paylaştığı komedi filmi 'Müstakbel Damat’ın basın toplantısı önceki gün Baltalimanı'nda bir mekanda yapıldı. Sevdiği kızı ailesinden istemek için yola koyulan bir damat adayının hikayesini konu alan filmde oyuncular, muhabirlerin sorularını yanıtladı.  Filmin çekimlerinin üç yıl önce tamamlandığını vurgulayan İlker Ayrık, şu açıklamayı yaptı: "Kendini kayınpederine sevdirmeye çalışan bir adamın yaşadığı aksaklıkları konu alan filmimizin hikayesi gerçek oldu ve üç yıl boyunca yaşamadığımız aksaklık kalmadı. Evlenenler, çocuğu olanlar oldu bu süreçte. Mesela ben filmi tekrar izlediğimde 'Üç yıl önce ne kadar gençmişim' dedim. Filmde bazı konular Galatasaray'ın, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenememesi üzerineydi ama bu süreçte Fenerbahçe iki kere yenildi. Çok şey değişti arkadaşlar, öyle söyleyeyim size." diye yanıtladı. 

 

Hande Soral'dan ikinci çocuk haberi

 

Geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olan Hande Soral,  Ali adını verdikleri oğlunu dünyaya getirdi. Hande Soral, "Çok keyifliydi benim için. Aslında ben hamileliği ikinci seriye saklamıştım ama baktım film vizyona giremiyor 'Bari ben doğurayım' dedim. Artık ikinci çocuğu ikinci filme yetiştirim diye düşünüyorum” diyerek herkesi güldürdü.
Daha önce, kalabalık bir aileye sahip olduğunu ifade eden oyuncu, "Tek çocuklu bir anne olmak istemem. Kardeşlik muhteşem bir şey" demişti.