United Colors of Benetton ve renk uzmanı Amerikan şirketi Pantone ilk iş birliğini 2022-2023 Sonbahar/Kış sezonunda gerçekleştiriyor. İki global renk uzmanını bir araya getiren koleksiyon doğal bir eşleşmenin en özel örneklerini sergiliyor.

 

United Colors of Benetton ve renk uzmanı Amerikan şirketi Pantone ilk iş birliğini 2022-2023 Sonbahar/Kış sezonunda gerçekleştiriyor. İki global renk uzmanını bir araya getiren koleksiyon doğal bir eşleşmenin en özel örneklerini sergiliyor. Renklerin moda dünyasındaki temsilcisi Benetton, dünya renk standartlarını belirleyen Amerikan şirketi Pantone ile renkli bir koleksiyona imza atıyor. 2022-2023 Sonbahar/Kış sezonu için hazırlanan tasarımlar iki global renk uzmanını bir araya getiriyor. Koleksiyon, ilhamını Pantone’un efsanevi renk paletinden alıyor. Tamamlanmış, sıcak ve aile duygusunu hissettiren tasarımlarda anımsatıcı isimler ve ayırt edici renk kodları kullanılıyor. Kapüşonlular, jogger pantolonlar, polo gömlekler, tişört ve kazakların öne çıktığı koleksiyon çorap ve aksesuarlarla zenginleştiriliyor. Benetton’un imza niteliğindeki tasarımlarına ve kalitesine havalı bir dokunuş yapan iş birliğinin en dikkat çeken parçası ise ateş kırmızısının kullanıldığı, jakarlı bisiklet yaka kazak tasarımı oluyor. Benetton ve Pantone logolarının öne çıktığı %100 pamuk kullanılarak üretilen renk bloklu ikonik polo tişörtlerin de göze çarptığı koleksiyon doğal bir eşleşmenin en özel örneklerinden birini sergiliyor. Benetton Pantone Koleksiyonu seçili Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr adresinde satışa sunulunuyor.

 

United Colors of Benetton Hakkında;

 

Benetton Grup, 5.000’den fazla mağazası ile dünyanın en önemli pazarlarında faaliyet gösteren, dünyanın en tanınmış şirketlerinden biridir. Geleceği planlayan, bugünü yaşayan, çevreye ve insan onuruna saygı gösteren grup, dönüşüm içinde olan toplumlara karşı da sorumluluk duygusuyla hareket eder. Değişim ve yenilikler üzerine esnek ve küresel bir yapıya sahip olan Benetton; tarihi, renkleri, moda anlayışı, perakende satış mağazası devrimi, benzersiz satış ağları opsiyonları, sosyal sorumluluk bilinci ve kültürel tartışmalara değinmekten kaçınmayan evrensel iletişimiyle de sektörel ve toplumsal gelişimi destekler. Renk, moda ve demokratik fiyat politikasıyla konsolide bir kimlik sergileyen grup, benimsediği değerler ve iş tutkusuyla güçlü ve dinamik bir yapı oluşturur. United Colors of Benetton, satış ağının gelişimini de dünya çapında önemli bir yatırım programı ile destekler. Mağazalarını; koleksiyonların, renklerin ve tasarımların ilgi odağı olduğu ve giderek daha çekici hale gelen, dinamik ve etkileşimli bir perakende bağlamında sunmak için son derece modüler ortamlardan yararlanan Benetton, tarihi şehir merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde önemli konumlarda yer alır.

 

 

United Colors of Benetton Türkiye Hakkında;

 

1985 yılında Türkiye’ye ilk giren uluslararası hazır giyim markası olan Benetton, ülkedeki sektör gelişimine büyük katkı sağlamıştır. Koleksiyon yapısı, renkliliği ve canlılığı ile Türk kültürüne hızlı bir adaptasyon gösteren marka 35 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Türkiye’de 45 mağaza ve 30 farklı satış noktasına sahiptir. Yüzde 100 pamuk, yüzde 100 yün gibi doğal hammaddeler ile üretimini sürdüren United Colors of Benetton, Green B adını verdiği sosyal sorumluluk projesiyle de sürdürülebilirlik çalışmalarına öncülük etmektedir.