Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüsten korunmak isteyen yolcular nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndaki eczanelerde koruyucu maske satışında artış yaşandı. İstanbul’da yolcular havalimanının termal kamera yöntemleriyle kontrolden geçse de insanlar maske kullanarak virüsten korunmaya çalışıyorlar. Havaalanı eczaneleri son 15 günde maske satımında ciddi bir artış yaşandığını bildirdi. Yoğun maske satışının stokta sıkıntıya eden olduğunu belirten eczacılar 10 binin üzerinde maske satışı gerçekleştiğini ve taleplere yetişmekte zorlandıklarını söylediler.

Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ölümlere yol açan koronavirüs nedeniyle Çin’den birçok sefer gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı’nda birçok önlem alındı.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüsünden korunmak isteyen yolcular nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndaki eczanelerde koruyucu maske satışında artış yaşandı. Yoğun talep nedeniyle maske fiyatlarında artış yaşanırken, bu zamana kadar 10 binin üzerinde maske satıldığı öğrenildi.Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ölümlere yol açan corona virüsü nedeniyle Çin'den çok sayıda sefer gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'nda birçok önlem alındı.Sağlık Bakanlığı'nın talimatı üzerine havalimanına kurulan termal kameralar ile Çin'in Pekin, Şanghay ve Guangzhou kentlerinden İstanbul'a gelen yolcuların taraması devam ederken, yolcular ise kendi önlemlerini alarak maske almaya yöneldi.İstanbul Havalimanı'nda bulunan eczaneler, başta ülkelerine dönen Çinliler olmak üzere birçok yolcunun koruyucu maske isteklerine cevap vermeye çalışıyor.