İstanbul Taksiciler ve Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, esnafın zarar görmemesi adına fiyatların yenilenmesi talebinde bulundu!

 

İstanbul'da çalışan taksi şoförleri, yaşanan mali zorluklar nedeniyle taksimetre ücretlerinin artırılması için İstanbul Belediyesi'ne başvuruda bulundu. İstanbul Taksiciler ve Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, esnafın zarar görmemesi adına fiyatların yenilenmesi talebinde bulundu.

Hürriyet.com yazarı Burak Taşçı'nın aktardığına göre, taksi sahipleri mağduriyetlerini vurgulayarak, zam taleplerini dile getirdi. Aksu, "Hizmet kalitemizin düşmemesi ve sürdürülebilir taksi-taksi dolmuş taşıma hizmetine devam edebilmemiz adına bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden %65 oranında taksimetre tarife artışı talebinde bulunduk" şeklinde açıklamada bulundu.

Taksi şoförleri, taleplerinin esnafın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi ve sektördeki istikrarı koruyabilmesi adına önemli olduğunu belirtiyor. İstanbul Belediyesi'nin bu talebe nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu.

İstanbul'da çalışan taksi şoförleri, yaşanan mali zorluklar nedeniyle taksimetre ücretlerinin artırılması için İstanbul Belediyesi'ne başvuruda bulundu. İstanbul Taksiciler ve Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, esnafın zarar görmemesi adına fiyatların revize edilmesi talebinde bulundu.