İzmir'in Konak ilçesi Üçyol semtindeki 7 katlı hastanenin çatısından duman yükselmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiyenin vinçle ve bina içinden müdahale ettiği yangında yoğun duman nedeniyle hastaların tahliyesine karar verildi.

Üçyol semtinde 7 katlı hastanenin çatısından duman yükselmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiyenin vinçle ve bina içinden müdahale ettiği yangında yoğun duman nedeniyle hastaların tahliyesine başlandı. Hastalar, ambulanslarla çevre hastanelere taşınırken polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

Hastalar, çok sayıda ambulansla çevre hastanelere taşınırken polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı. Alevlerden zarar görme ihtimali bulunan tıbbi cihazlar da binadan çıkarıldı.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Olay yerine İzmir Büyükşehir Belediyesine ait çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 20 itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken hasta nakli esnasında ambulansın çarptığı hastane görevlisi hafif yaralandı. İtfaiyenin vinçle ve bina içinden müdahale ettiği yangında yoğun duman nedeniyle hastaların tahliyesine karar verildi. Yangında yaralanan olmazken hasta nakli esnasında ambulansın çarptığı hastane görevlisi hafif yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri söndürme çalışmaları başlatırken, hastalar binanın dışına çıkarıldı. Yeni doğan ünitesinin de tahliye edildiği belirtildi.