Meteoroloji Genel Müdürlüğünden  duyulan  habere  göre, kar kendisini tekrar gösterecekmiş . Göstermesi beklenilen günler  ise  İstanbul ‘da  Cumartesi günü hava sıcaklığının  iyicene düşeceği ve Pazar gününden başlayıp kar yağışının Pazartesi ve Salı , Çarşamba’ya kadar süreceği  haberine ulaşıldı  .Bu aralarında aralıksız   lodos etkisinin olduğu görülmüştü , hatta bu lodosun çok şiddetli olduğunu da….  Tüm bina çatılarının uçması , ağaçların devrilmesi ve soğuklukla beraberinde görmüştük .Anlaşılan bu durumdan  soğuklukla birlikte kar  habercisi olabilir. 

 

 

 Dikkatli olun !  uyarısı yapıldı

Dün akşam ve diğer günlerde şiddetli lodos kendisini gösterdi . Bugünde  Meteoroloji  lodos’ un kendini tekrar göstereceğinden dolasıyla  uyarılarda  bulundu  ve şöyle açıkladı ,”Bu akşam  saatlerinde başlayacak fırtınanın kuvveti  75-88 kilometreye ulaşacağından  çatı uçması , ağaç ve direk devrilmesi gibi durumlarda   dikkatli olunmalı ”  gibi uyarıları  yer aldı.

Kar yağması da  bekleniliyor

Ve kar  kapıdan giriş yapacağı  haberine de  ulaşıldı. Cuma soğuklukla seyredilecek bir gün olacağının  sıcaklığın  ise   3-15 derece , Cumartesi günüde 1-17 derece ,Pazar günü kar yağışlı 1-3 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor ve kar yağışının Çarşamba ‘ya kadar süreceği de  bekleniliyor .