Saadet Partisi Genel başkanı temel Karamollaoğlu hükümeti eleştirdi. Temel Karamollaoğlu partisinin eğitim Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısı’nda mevcut durumlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Kırıkkale’de ayrıldığı eski eşi Fedai varan tarafından öldürülen Emine bulut cinayetiyle ilgili bu olay bizi derinden etkiledi ifadelerini kullanan temel Karamollaoğlu olayın cep telefonu ile kayıt altına alınıp hiç kimsenin müdahale etmediğini belirterek bu bizim ne kadar duyarsızlaştığımızı ve ne kadar acınası bir hale girdiğimizi apaçık örneğidir. Biz nerede bir mazlum var ise yardım etme terbiyesine sahip olan bir milletiz ve böyle bir inanca sahibiz.

 

Dolayısıyla toplum Bir infial yaşıyor her gün cinayet her gün vahşet ne yazık ki bunun en önemli nedeni ise televizyon dizileri açıklamalarında bulundu. Temel Karamollaoğlu Türkiye’deki ekonomik dalgalanmaların kendilerini tedirgin ettiğini söyleyerek geçen haftadan başlayan benzin ve motorin zammı artarak devam ediyor ve fiyatlar sürekli yükselmekte Bu zamların duracağı da yok gibi ifadesini kullandı. Krize yok demektir ile ekonomi düzelmiyor hükümet kriz algısını yönetme peşinde. Türkiye’nin ihtiyacı olan bu algının yönetilmesi değil ekonominin yönetilmesidir ekonomi düzelmeden siz insanların algısını düzeltemezsiniz diye konuştu. Temel Karamollaoğlu İdlib meselesinin bir sarmala dönüştüğünü ve işin içinden çıkılmaz sınavın zor olduğunu aynı zamanda çok üzücü olduğunu belirtti. Burada en önemli konu ise bir katliamın gerçekleşmemesi diye belirtti. Buradaki insanların zarar görmemesi gerektiğini söyledi.