Silivri’de bir cinayetin şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda bir kişinin silahla ateş açmasıyla şehit olan Cinayet Masası’nda görevli Komiser Yardımcısı Alim Nar için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Şehidin cenazesine ailesi, yakınları ve meslektaşları katıldı.

 

Silivri’de bir cinayetin şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda bir kişinin silahla ateş açmasıyla şehit olan Cinayet Masası’nda görevli Komiser Yardımcısı Alim Nar için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Şehidin cenazesine ailesi, yakınları ve meslektaşları katıldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'nde görev yapan ve bir cinayetin şüphelilerine düzenlenen operasyonda polislere ateş açan bir saldırganın silahından çıkan kurşunlarla şehit olan Komiser Yardımcısı Alim Nar (50) için tören düzenlendi.

 

İstanbul Avcılar'da işlenen bir cinayetle bağlantılı olan ve aranan iki şüphelinin Silivri İlçesi Temiz Kumlar Mahallesi'nde bulunan bir villada saklandığını tespit eden İstanbul Cinayet Masası Polisleri söz konusu villaya operasyon düzenlemiş, Operasyon düzenlenen evdeki üç kişiden 1'i polislere ateş açarak Alim Nar'ı şehit etmiş ve bir polisin de yaralanmasına neden olmuş. Turan T., Nihat T. ve Can E. isimli üç kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.

 

 

POLİS ARKADAŞLARI UĞURLADI

 

  

Şehit Komiser Yardımcısı Alim Nar için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tören düzenlendi.