İstanbul'da deprem mi oldu? sorusu vatandaşlar tarafından google üzerinden aranmaya başlandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akhisar ilçesinde saat 22.22'de 5,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 22.25'te Akhisar 4.4 büyüklüğünde bir depremle daha sarsıldı.

Yerin yaklaşık 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli'nin yanı sıra Yalova ve Bursa'da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi Merkes üssü Akhisar Manisa olan 22.22'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi verilerine göre Manisa'da son dakika deprem gelişmesi yaşanıyor.Manisa'da yerin 5.04 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul’un komşu ili Tekirdağ’ın Kumbağ ilçesi açıklarında meydana geldi. Yerin, 16.6 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Tekirdağ kent merkezinde de hissedilirken kentte kısa süreli paniğe neden oldu.

MANİSA BEŞİK GİBİ!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde akşam saatlerinde 4.1 büyüklüğündeki deprem meydana gelmişti. Deprem Manisa merkez ve ilçelerinde hissedilirken, endişelenen bazı vatandaşlar evlerinden çıkmıştı.

Kaynak: Sözcü