Memur zammı için geri sayılıyor. Memur maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon farkı göz önüne alınıyor. 5 aylık enflasyon farkı kasım ayı enflasyon rakamları ile beraber belli mi? Ocak memur zammı belli oldu mu?

 

Memur zammı için geri sayılıyor. Memur maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon farkı göz önüne alınıyor. 5 aylık enflasyon farkı kasım ayı enflasyon rakamları ile beraber belli oldu. Memur zammı, ocak ve temmuz ayları olmak üzere yılda iki kez veriliyor. Memur maaşı zammı için sayılı günler kaldı. En son açıklanan enflasyon rakamları sonrasında 5 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. 

 

 

Memur maaşı zammı, enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. 5 aylık enflasyon farkı açıklandı. Kasım ayında enflasyon yüzde 2,88 artarken yıllık bazda ise yüzde 84,39 oldu. Enflasyon farkı dahil 5 aylık memur zammı ise yüzde 15,11 oldu. Memur maaşı için zam tahminleri yapılıyor. Olası zam tahminlerine göre en düşük memur maaşının 10 bin liranın üzerine çıkması bekleniyor. Memur zammı için 6 aylık enflasyon farkı belli olması bekleniyor. Aralık enflasyon rakamlarının açıklanması ile 6 aylık enflasyon farkı ortaya çıkacak. Aralık enflasyon oranın 3 Ocak tarihinde açıklanması bekleniyor.