15 Ekim Perşembe günü  Merkür Retrosu  başlıyor.  Akrep Burcu’nda Merkür Retrosu  sizleri nasıl etkileyecek? Hayatımızda neler değişecek? Etkileri nasıl olacak? Akrep Burcu’nda Merkür Retrosu ne zaman bitiyor, ne zamana kadar sürecek?

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BİTİYOR? *

Merkür Retrosu, 15 Ekim ile 29 Ekim tarihleri arasında Akrep Burcunda, 29 Ekim ile 5 Kasım tarihleri arasında Terazi Burcunda gerçekleşecektir. Yani 5 Kasımda bitiyor

MERKÜR RETROSU’NDA NELER YAŞANABİLİR? 

Merkür Retrosu esnasında yukarıda da söylediğimiz gibi Mars ve Uranüs’ün Retro olduğunu unutmayun. Merkür’ün Uranüs karşılaşmasından ani ve uzun iletişim aksaklıklarına sebep olabilir. Aynı zamanda Mars Retrosu da çıkan aksaklıklar karşısında gerilmenize öfkenizi kontrol altına alamayıp etrafınızdaki kişilerle çatışma yaşamanıza sebebiyet verebilir. 3 ve 4 Kasım tarihlerinde, “Stationary” denilen bir dönemde olacak. Stationary yani gezegenin  durma hali olarak tanımlanıyor. Bu tarihe kadar  Merkür'ün temsil ettiği tüm konulardan  uzak durmakta fayda var. O yüzden bu süreçte çok dikkatli konuşmanızı ve tartışma ortamlarına çekilmemenizi tavsiye ediliyor.

5 KASIM TARİHİNE KADAR Dikkat etmeniz gereken konular Sözleşme ve anlaşma imzalamayın. Elektrikli ve Elektronik hiçbir alet almayın.   Ekonominize yani Para hesaplarında çok çok dikkat edin. İş görüşmelerine gitmeyin, önemli karar alınması gereken toplantılarınızı bir süre erteleyin.  Yeni her hangi bir işe başlamaktan uzak durun. Bilgi kaynaklarına güvenmeden kullanmayın. Bilgi ve iletişimde her türlü aksaklığa yatkın olacağımızı unutmadan, kimseyle fikir tartışmalarına girmemeye özen gösterin. Yeniliklere kucak açabilirsiniz Şimdi 5 Kasım'dan sonra, bu son 3 hafta içinde hayatınızda aksayan, sorun teşkil eden konular nelerse bunları yeniden masaya yatırma ve yeniden üzerine geçme dönemimiz başlıyor, eğer istiyorsak.  Yeni iş başlangıçları yapmak, iş tekliflerini değerlendirmek, hesap açmak, kredi çekmek, ev almak, ortaklık kurmak, iş başvuruları yapmak, telefonlarınızı güncellemek, evlenmek, web sitesi açmak, iş kurmak, ticarete atılmak, istediğiniz elektronik aletleri almak, sözleşmeleri imzalamak için artık olumlu süreye giriyoruz.