"12 Haziran'da sezon finali yapacak olan Sandık Kokusu dizisinden başrol oyuncularından Metin Akdülger, ani bir vedayla gündeme geldi. Diziden ayrılmasının ardında, Akdülger'in senaryoyla ilgili şikayetleri olduğu konuşuluyor. İddialara göre, Akdülger karakteriyle ilgili bazı replikleri değiştirme talebinde bulunmuş ve bu durum sette gerginliklere neden olmuş. Özellikle babası Hasan'ı oynayan Uğur Yücel'in, "Hasan da bunu yapmaz" şeklinde tepki gösterdiği belirtiliyor.

Metin Akdülger dün akşam vedasının ardından şu mesajı yayınladı

“Hanımlar beyler, hayat büyülü anlarla ve bilinmezliklerle dolu bir macera. Atilla da benim hayatımın en büyülü parçalarından biri. Onun bana yaşattığı anlar, tanıştırdığı ruhlar, yoldaşlar artık benim kalbimdeler, güvendeler. Hikâyeler anlatıldıkça hayat bulur, hikâye anlatıcıları da hikâyelerinde bulurlar kendi hayatlarını. Bana hayat veren Atilla’ya ve ona hayat veren tüm ekipteki dostlarıma kalpten minnet ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları çok seviyorum ve özleyeceğim. Hikâyemizi seven tüm izleyicilerimize, verdikleri büyük sevgi ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim."

Özge Özpirinçci de “Bunu saymıyorum ve seni çok seviyorum! Karavanda bi köşem boş kaldı… İyi ki sen be Metin!” mesajlarını yayınladı.