Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Profesör Doktor Devlet Bahçeli Ankara’da Ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfı Genel Merkezi’nin yeni hizmet binasının açılış töreninde bir demeç verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli çok çalışmalıyız geleceğin Türkiye’sini hazırlığını yap mutlaka ve mutlaka yapmalıyız dün geçti lazım gelen dersler çıkarıldı ondan sonra ise önümüze bakmaya devam edeceğiz gelen tehditleri okuyup etkisiz hale getireceğiz. Bekamızı mutlaka ve mutlaka korumak zorundayız dedi. Milliyetçi hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli Ülkü ocakları hepimizin yetiştiği irfan Mektebidir ve aynı zamanda şehitlerimizin, gazilerimizin bize emanetedir ifadesini kullandı.

 

Milliyetçi hareket Partisi başkanı Devlet Bahçeli bir kişi kendisini açma iradesi taşımadan bedeller ödemeyi göze almadan düşündüğün arkasında dimdik durmadan inançlarını savunamayan dava adamlığı mertebesine ulaşması imkânsızdır, bunu düşünmek ise tam bir hayal ürünüdür.

Ülkü ocaklarından serseri, Hain onursuz kişiler hayaller çıkmaz çıkamaz ve çıkmayacaktır bunun aksini söyleyen ise ya cahil ya da iftiracıdır. Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Profesör Doktor Devlet Bahçeli’ye göre Ülkü ocaklarından milletin adamı devletin adamı dava adamı çıkar dedi.