Milli Savunma Bakanı hulisi akar S400 lerle alakalı konuştu. Bakan hulusi akar birinci bataryaların geldiğini ve ikinci bataryalarını ise 27 Ağustos’tan itibaren intikallerin ve taşıma faaliyetlerinin başlayacağını haber verdi.

 

Bununla alakalı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin amacı ülkemizin ve milletimizin dışardan gelecek her türlü hava ve füze tehdidine karşı korunması ve kullanmasıdır ifadesini kullandı. Bakan hulusi akar terörle mücadele ile alakalı olarak şu sözleri söyledi: terörle mücadele konusunda son bir terörist etkisiz hale getirilene kadar Bu tür mücadelelerin devam edeceğini Ülkemizin ve şanlı milletimizin hakkını ve hukukunu, egemenliğimizi ve bağımsızlığımızı ilgilendiren bütün konular üzerinde faaliyetlerin kesin kararlılıkla devam edeceğini ve bundan taviz vermeyeceklerini dile getiren Milli savunma Bakanımız Hulisi Akar sözlerine ülkenin Güney’inde bulunan terör koridoruna değindi.

Milli Savunma Bakanı hulisi akar cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ın direktifleri açık ve net dolayısıyla ölürsem şehit kalırsam gazi anlayışına kadar o tür çalışmalarımızı sürdürdük bundan sonra daha şiddetli bir tempoyla sürdürmeye devam edeceğiz dedi.