Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü geçtiğimiz günlerde sevgilisi Onur Ünlü'den ayrıldığı iddia edilmişti. Muhabirlere ilk kez konuşan Ergüçlü, ayrıldıklarını doğruladı.Oyuncu, biten ilişkisi hakkında konuştu.

 

Oyuncu Hazar Ergüçlü ve yönetmen Onur Ünlü beş yıllık ilişkilerini noktaladı. Beklenmedik ayrılığın ardından Hazar Ergüçlü'den ilk açıklama geldi. Birbirlerine olan aşklarını dile getiren oyuncu Hazar Ergüçlü ve yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık ilişkisi sona erdi. Evlenmeleri beklenirken herkesi şaşırtan ünlü çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları için bu kararı aldıkları iddia edildi.

 

 

"Evet, ayrıldık"

 

Ergüçlü’nün “Çok şey öğrendim. Kendim olmayı, kendimden utanmamayı. Birisini sevmeyi öğrendim” sözleriyle bahsettiği ilişkisinin bitmesi şaşkınlık yarattı.
Ayrılığın ardından merak edilenleri cevaplayan Ergüçlü, “Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama beş yıllık bir yıpranma yaşandı. Çok yakın arkadaşım, her şeyim… Ailemden biri gibi Onur! Ayrıldık ama arkadaşlığımız devam ediyor.” ifadelerini kullandı. Hazar Ergüçlü transparan elbiseyle katıldığı bir törende sevgilisi Onur Ünlü’den cesaret aldığını açıklamıştı: “Onur daha açık giymemi istiyor. Daha açığını giydirdiği olmuştur.”