Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden oyuncu Ozan Akbaba, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Demet isimli bir kullanıcının hakkında yaptığı tehdit ediliyorum iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden oyuncu Ozan Akbaba, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Demet isimli bir kullanıcının hakkında yaptığı tehdit ediliyorum iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ozan Akbaba, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Demet isimli bir kullanıcının hakkında yaptığı tehdit ediliyorum iddialarına yanıt verdi.

 

Twitter'da Demet isimli bir kullanıcının kendisi hakkında ortaya attığı "Ozan akbaba @ozanakbaba isimli şahıs kelimelik adlı oyun üzerinden sırf oyunu kazandığım için bana küfrederek tehditler savuruyor. Lütfen paylaşır mısınız? Oyuncu olduğu için beni parasıyla korkutmaya çalışıyor. Rezil edelim el birliği ile." iddialarına yanıt veren ünlü oyuncu "Ben de el birliğinize el veriyorum. Sonuna kadar yanınızdayım. Fakat bu işi kesinlikle Ozan Akbaba isimli oyuncunun yaptığından emin misiniz? Önce bunu bi araştırmak lazım. Bu densizliği onun adına açılmış birçok sayfadan biri yapmış olmasın?" ifadelerini kullanırken, iddiaları sert dille yalanladı. 

 

İşte o yanıt;

 

ozan akbaba tehdit